Η ομάδα μας με την χθεσινή εμφάνισή της, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι πιστεύει στον εαυτό της. Έτσι βρίσκει την δύναμη, στηριζόμενη και  στην καλή της άμυνα, να ξεπερνάει τα «νεκρά» επιθετικά διαστήματα, όπως αυτό του γ’ δεκαλέπτου. Παρόλο το εμφανέστατο άγχος, τα κορίτσια μας κατάφεραν, με ένα ξέσπασμα στο δ’ δεκάλεπτο να ανατρέψουν την εις βάρος τους εξέλιξη και να πάρουν καταχειροκροτούμενες το ροζ φύλλο του αγώνα. Να σημειώσουμε επίσης την επιστροφή της Πολιτοπούλου στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες αποχής, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της. Στους θεατές του αγώνα για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Γιάννης Λογοθέτης. Ιδιαίτερη αναφορά να κάνουμε στην θερμή υποστήριξη της ομάδας μας από τις αθλήτριες των υποδομών μας, οι οποίες είχαν πλημμυρίσει το γήπεδο , τόσο για υποστηρίξουν την ομάδα γυναικών, όσο και για να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό Βολών που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Σύλλογός μας. Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 19/02, ώρα 14:30 με τον Άρη Πετρούπολης στην Πετρούπολη. Να είμαστε όλοι εκεί.

ΓΣΑΠ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: 51 – 44 (15-14, 14-7, 02-11, 20-12)

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Μακρυνίκα 4, Τριχά 6, Καμμένου 7(1), Κοντογιάννη 11, Κλείτσα 10(2), Ψωμά 2, Πετυχάκη 8, Κούκη 3, Πολιτοπούλου, Αμίτση, Καράμπελα, Γρύλλια.

ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου) Ξεπαπαδέα 5, Δεγαΐτη, Καλάγια, Ζαχαράκη Μ. 10, Μούλτση, Σπαθάρη 4(1), Χελιώτη 21, Καρανάσιου 4, Κρίτσαλου.