ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ»

Σήμερα «σπάμε» μία τακτική πολλών ετών, (συνήθως εκδίδουμε το δελτίο μας με τα αποτελέσματα όλων των τμημάτων μας μαζί), και τούτο γιατί εχθές στο Κοντόπευκο έγινε κάτι ξεχωριστό και σαν τέτοιο πρέπει να το τιμήσουμε.

Η «Αγία» ξεκίνησε με αφηνιασμένο τρόπο το πρωτάθλημα της Α2 και πέτυχε ένα ιστορικό σκορ. Η ομάδα μας μπήκε στο παρκέ με τέτοιο πάθος και τέτοια αυτοπεποίθηση που κάθε αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα αποδείχθηκε μάταιη. Ειδικά στο α’ δεκάλεπτο έσπασε όλα τα κοντέρ, πετυχαίνοντας 33 πόντους και δεχόμενη μόλις 7, έχοντας πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας και παίζοντας μια άμυνα για σεμινάριο. Τα κορίτσια μας ξεδίπλωναν όλο τους το μπασκετικό ταλέντο, παίζοντας ένα πολύ γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ, αλλά με οργανωμένο τρόπο, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών μας.

Οι φίλαθλοί μας έφυγαν γεμάτοι χαρά, βλέποντας θέαμα, πάθος και ουσία και μια ομάδα με τις παίκτριες ενωμένες σαν μία γροθιά. Όλες τους αξίζουν μπράβο με πολλά θαυμαστικά για την χθεσινή τους εμφάνιση, καθώς και στους προπονητές μας.

Να σημειώσουμε όμως ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που σε ένα πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών, καμία ομάδα δεν μπορεί συνεχώς να «πιάνει» τέτοιους ρυθμούς, ούτε βλέπουμε τη χθεσινή εμφάνιση σαν εχέγγυο νέων σαρωτικών εμφανίσεων και στους επόμενους αγώνες. Σίγουρα  η χθεσινή νίκη μας έδωσε αισιόδοξα μηνύματα – όμως ένα είναι το «μυστικό» : δουλειά και πάλι δουλειά στις προπονήσεις, με ταπεινότητα και αφοσίωση, ενωμένοι όλοι μαζί με πάθος για το άθλημα και την ομάδα που αγαπάμε.

Να εκφράσουμε επίσης δημόσια τις ευχαριστίες μας στον γνωστό Αγιοπαρασκευιώτη γιατρό και προπονητή Κώστα Τσαφαρά, που έτρεξε να παρουσιαστεί στο γήπεδο ως γιατρός του αγώνα, για να αποφευχθεί ο μηδενισμός της ομάδας μας (το περάσαμε κι αυτό).

Νικητής της κλήρωσης του ημιχρόνου  ο κος Χατζηνάκης που κέρδισε ένα σέρβις αξίας 35€ από την εταιρία πληροφορικής iTK – Tech, Αγ. Ιωάννου 43, την οποία ευχαριστούμε για την προσφορά της.

 ΓΣΑΠ – ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: 96 – 41 (33-07, 25-14, 14-09, 24-11)

ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Σαπαλίδου, Γκάνια 4, Γρίσπου 11, Βαμβακά 13, Κλείτσα 9(1), Πετυχάκη Σ., Πολιτοπούλου 17(5), Κούκη 12, Πετυχάκη Χρ. 22, Αμίτση 8 (1), Δαμουλάκη.

 Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: (Πρασσά – Νικολαϊδου) Δασκαλοπούλου 9, Ουζούνη 3, Χόντο, Κωνσταντίνου, Σιγάλα, Κουλούρη, Πανταζή 10, Γκέργκι 4, Ξάνθου 11, Γασπαράτου 4 (1), Ζουρτσάνου, Μήτση.