Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΓΣΑΠ ότι τις ημέρες αυτές τα αθλητικά σωματεία της Αγίας Παρασκευής ευρίσκονται σε αναστάτωση λόγω ατυχών χειρισμών του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπαμιχαήλ. Ομόφωνα όλα τα σωματεία ομαδικών αθλημάτων-μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο σάλας – κατήγγειλαν

 αυτές τις ενέργειες με κοινές ανακοινώσεις τους και προέβησαν σε κοινό διάβημα στον Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. κ. Σταθόπουλο και Βλάχο. Κατωτέρω παραθέτουμε την κοινή μας αίτηση για σύγκληση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ με θέμα την αναστροφή αυτών των ενεργειών.

 

«ΠΡΟΣ: 1. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

             2.ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΜΑ:  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Κύριοι,

Ζητάμε την άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ για να συζητήσει και να λάβει απόφαση πάνω στα κατωτέρω θέματα:

  1. Παραχώρηση των ωρών χρήσης όλων των γηπέδων σύμφωνα με τις προτάσεις μας
  2. Κατάργηση των απαράδεκτων αποφάσεων περί καταβολής αντιτίμου για τις περασμένες χρήσεις και λήψη απόφασης για ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση των γηπέδων

Ζητάμε την υλοποίηση των υποσχέσεων του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ενώπιον όλων μας στην σύσκεψη της 25/09 ότι εφόσον δεν υπάρχει νομικό κώλυμα,  τα γήπεδα θα παραχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ, όπως συνέβαινε τα τελευταία 40 χρόνια, επί όλων των Δημοτικών Αρχών.

Ζητάμε την κατάργηση της απόφασης παραχώρησης ωρών στην ΕΠΟ στο γήπεδο της Νότου, όπως υποσχέθηκαν οι ίδιοι ως άνω στον εκπρόσωπό μας κ. Γιάννη Πάνου στην σύσκεψη της 26/09.

Ζητάμε την άμεση έγκριση των προγραμμάτων των αθλητικών χώρων σύμφωνα με τις προτάσεις μας , οι οποίες έχουν ως μοναδικό κριτήριο την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών της αθλούμενης νεολαίας της πόλης.

Ζητάμε την άρνηση παραχώρησης  ωρών σε τρίτους  φορείς εκτός πόλης σε τακτική βάση, με δεδομένο ότι οι χώροι είναι ήδη ανεπαρκείς για τα παιδιά μας. Είναι απαράδεκτο να βγάζετε τους αθλητές/τριές μας από τα γήπεδα για να εξυπηρετούνται αλλότρια συμφέροντα .

Κύριοι,

Εμείς από την πλευρά μας δείξαμε   καλή  θέληση και αναστείλαμε προσωρινά την  κινητοποίησή  μας της περασμένης Τετάρτης ,  για να μην εκτεθεί ο Δήμος μας, όπως μας ελέχθη, όχι όμως για να εξασφαλίσουμε  προβολή  στελεχών της Δημοτικής Αρχής με φωτογραφίσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως δυστυχώς συνέβη.  Σας δηλώνουμε δε ότι είμαστε σε επιφυλακή για την άμεση υλοποίηση των  υποσχέσεών σας και την αποτροπή της συνέχισης της ανώμαλης κατάστασης που δημιουργήσατε με τις άστοχες ενέργειές σας.»

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΝΤΕΣ!