ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΓΣΑΠ: 41-38 (16 -1, 10-8, 3-15,5-10)(παράταση 7-4 )
Πήγαμε στο γήπεδο με την αίσθηση ότι θα ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα, γρήγορα όμως διαψευστήκαμε με τον χειρότερο τρόπο. Έχοντας φάει 4 τρίποντα μαζεμένα, το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 16-1 (!). Με την είσοδο της Λυδίας στο δεύτερο δεκάλεπτο φρενάραμε τον ρυθμό των αντιπάλων, στο ημίχρονο όμως η διαφορά είχε φτάσει τους 17 πόντους και το ροζ φύλλο είχε κιτρινίσει κανονικά. Στο τρίτο δεκάλεπτο μεταλλαχθήκαμε και
με άμυνα «τανάλια» αρχίσαμε να ροκανίζουμε την διαφορά. Ακόμα και όταν η Λυδία τραυματίστηκε και αποχώρησε, η ομάδα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα! Άθλος! Μπήκαμε στην παράταση με άλλον αέρα, όμως ένα ακόμα τρίποντο από το Νο. 31 μας έριξε στο καναβάτσο! Η συγκεκριμένη ήττα δεν είναι καταδικαστική σε καμμιά περίπτωση, αυτό που μας πείραξε είναι ότι η υπερπροσπάθεια του δεύτερου ημιχρόνου δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη. Το ότι γυρίσαμε το παιχνίδι από το -17 είναι μια παρακαταθήκη για τον δεύτερο γύρο, που ξεκινάει το επόμενο Σάββατο στο γήπεδο του Αμύντα!

ΓΣΑΠ (Χατήρας) : Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Σινάνογλου Α., Πολυμένου,Κοντογιωργάκη, Κείσογλου, Δασκαλάκη, Σινιώρη, Αλεξάνδρου, Κασκαβέλη, Χατήρα.