Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Χριστουγέννων των  juniors με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 αθλητριών ηλικίας έως 10 ετών από πέντε σωματεία τα οποία μας τίμησαν με την συμμετοχή τους:

1. ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπονήτρια Τ. Τραγογιάννη),

2. ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (προπονήτρια Ε. Κομνηνού και υπεύθυνοι  Ν. Βερροιόπουλος, Μ. Καστανιάς),

3. ΜΕΛΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (προπονήτρια Τ. Γουναρά, βοηθός προπονήτρια Κ. Αυγέρη, και έφορος Γ. Κοντρότζιος),

4.  Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονήτρια Μ. Γραμματικοπούλου) και

5.Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (προπονητής Ν. Γκίκας).

Στο  τουρνουά όλες οι ομάδες έδωσαν μεταξύ τους αγώνες , κατά την διάρκεια των οποίων θαυμάσαμε την διάθεση και το πάθος των κοριτσιών μας, των αυριανών μας καλαθοσφαιριστριών. Συγχαρητήρια σε όλες τους για το πολύ όμορφο θέαμα που πρόσφεραν, αλλά πάνω από όλα για το “ευ αγωνίζεσθαι” , υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Να ευχαριστήσουμε επίσης την Τεχνική Διευθύντρια του ΓΣΑΠ Μάρθα Αργυρίου και την Προπονήτρια των Juniors μας Λάουρα Νιτουλέσκου για την οργάνωση και επιτυχία των αγώνων, καθώς και τον έφορο των Ακαδημιών μας Σωκράτη Σινάνογλου και το μέλος του ΔΣ του ΓΣΑΠ Φαίη Αποστόλου.

Στις αθλήτριες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ εκφράστηκε η ευχή από όλους  το τουρνουά Χριστουγέννων να επαναληφθεί του χρόνου και να καθιερωθεί ως θεσμός.

Το τουρνουά τελείωσε με  φιλικό αγώνα  μεταξύ της ομάδας κοριτσιών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής και της μεικτής ομάδας Προμίνι-Junior του ΓΣΑΠ, τον οποίο παρακολούθησαν οι γονείς των κοριτσιών και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Μαρία Ξυνογαλά. Στα κορίτσια απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και φανέλες. Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Σταθόπουλος .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης:

1)ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ για τα υπέροχα γλυκίσματα που πρόσφερε σε όλες τις αθλήτριες το διήμερο του τουρνουά και

2)ΦΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ 5CLEAN Αγ. Παρασκευής.