Μια “αναπνοή” από τη νίκη απέναντι στον αήττητο πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Παναθηναϊκό, βρέθηκαν οι νεάνιδές μας! Η ομάδα μας έδειξε υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρησιμοποιώντας στο έπακρο την άμυνά της, και συμπληρώνοντας με καλές επιθέσεις. Ήταν φανερό πως τα κορίτσια μας ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα στον στόχο τους! Και οι δυο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά το σκορ κρατήθηκε ιδιαίτερα χαμηλό, κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα. Η ομάδα μας άρχισε να σκοράρει μετά το πρώτο πεντάλεπτο, αλλά από εκεί και πέρα κρατήθηκε σταθερά μπροστά με τη διαφορά να ανοίγει ακόμα και στους 10 πόντους υπέρ της! Οι αντίπαλοι έδειξαν εκνευρισμό χάνοντας κατ’ επανάληψη πολλές επιθέσεις. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου και η άμυνά μας χαλάρωσε, ενώ δυόμιση λεπτά πριν το τέλος ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε! Κάποια λάθη μας, αλλά κυρίως η προκλητική και αμφιλεγόμενη διαιτησία σε όλο τον αγώνα, ειδικότερα στην τέταρτη περίοδο, όπου δεν καταλογίστηκαν αλλεπάλληλα αμυντικά φάουλ του Παναθηναϊκού, χάρισε στον αντίπαλο το προβάδισμα! Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτριά τους για την εξαιρετική τους εμφάνιση! Επόμενη αγωνιστική με τη νέα χρονιά, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ομάδα του ΜΕΛΑ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ εντός έδρας  (21:45).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΓΣΑΠ : 38 – 32

Δεκάλεπτα: 3-7, 6-9, 9-9, 20-7

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: (Καντζιλιέρης, Αρχιμανδρίτης) Εζέτζα 1, Στούπα 11, Τσέτα 4, Φρίμα, Σαπαλίδου 6, Πράπα 14, Κυρίου, Γκαγκανάτσου, Τσιρογιάννη, Κασδαγλή, Καράντζαλου, Κακούρη 2.

ΓΣΑΠ: (Αργυρίου)  Χριστοπούλου, Σφήκα, Πλώτα 5 (1), Αμίτση 6 (2), Χριστοδούλου, Περβανά, Κανιαδάκη 7 (1), Χονδρογιάννη 7, Κούκη 7, Γρύλλια.