Στο τελευταίο παιχνίδι του Α’ Γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών η ομάδα μας επιφύλασσε το καλύτερο. Νίκη επί του Σπόρτινγκ μέσα στο σπίτι του, μία νίκη με τεράστια ψυχολογική σημασία, νίκη που στην λήξη του Α’ γύρου μας τοποθετεί στην 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα πόντο πίσω από τον Ίκαρο. Τα κορίτσια μας έπαιξαν σε άμυνα και επίθεση με πάθος που πολλές φορές τα οδήγησε σε πολλά αβίαστα λάθη. Τόσα και τέτοια που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι εάν χάναμε, θα χάναμε μόνο από τα δικά μας λάθη. Η ομάδα μας, με την καθοδήγηση των προπονητών μας, παίζει ωραίο μπάσκετ, οι αθλήτριές μας δείχνουν το ταλέντο τους μέσα στο παρκέ και ο περιορισμός των λαθών μπορεί να ωθήσει ακόμα ψηλότερα την ομάδα. Να σημειώσουμε ότι στις τραυματίες Πολιτοπούλου, Γκάνια προστέθηκε και η Καράμπελα. Ευχόμαστε σε όλες γρήγορη επάνοδο.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους προπονητές για τη μεγάλη νίκη.

Τώρα σειρά έχει το Αρκάδι, που θα το αντιμετωπίσουμε στο Ρέθυμνο την Κυριακή 22/01/2017 στην πρώτη αγωνιστική του Β’ Γύρου. Καλό ταξίδι, καλή επάνοδο και με την νίκη!

ΣΠΟΡΤΙΓΚ – ΓΣΑΠ : 59 – 64 (22-24, 15-13, 14-10, 08-17)

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: (Νανάκος) Εμμανουηλίδου 14(1), Δανούση 12(3), Μπρέλλου, Βαφειάδη 4, Μουζάκη 8, Χαλικιά 12, Ιωαννίδου 3(1), Σερέπα, Δανδουλάκη Μ. 6

ΓΣΑΠ: (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Μακρυνίκα 6, Καμμένου 24(5), Κοντογιάννη 9(1), Κλείτσα 7(1), Ψωμά 1, Πετυχάκη 4, Τριχά 9, Κούκη 4, Αμίτση, Γρύλλια.