Η ομάδα των ΜΙΝΙ  του ΓΣΑΠ έκλεισε τις αγωνιστικές  υποχρεώσεις της φετινής περιόδου, τερματίζοντας  μετά από 16 αγώνες ( 13 νίκες-3 ήττες),  στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ του 2ου Ομίλου.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ στις αθλήτριές μας και στον προπονητή Δημήτρη Ραρή, καθώς, πέρα από τις αναμφισβήτητες μπασκετικές ικανότητες των κοριτσιών μας, το μυστικό της επιτυχίας χωρίς αμφιβολία είναι το φανταστικό κλίμα που δημιούργησαν όλοι μαζί,  σαν μια οικογένεια!

Να σημειώσουμε ότι οι αθλήτριές μας Χριστοπούλου, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μήτση,  Μίνκωφ,  Σταμάτη,  Κανιστρά,  Κατωμέρη, Λιάρου, Βασιλειάδη, Κέντρου και Ζυγογιάννη στην επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται στην ομάδα των παγκορασίδων . Σας ευχαριστούμε κορίτσια για τις μοναδικές συγκινήσεις που μας προσφέρατε και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και επιμονή και στα επόμενα μπασκετικά βήματά σας.

ΟΙ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ :

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣΑΠ: 25-51 (Πέμπτη 12/4)

Οκτάλεπτα: 10-8, 6-6, 4-16, 4-13, 1-8 

Τα κορίτσια μας μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα βρήκαν τα πατήματά τους και με την έναρξη του 3ου οκταλέπτου ξέφυγαν στο σκορ, φθάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση όπως φαίνεται και από τη διαφορά 26 πόντων!  Στο τέλος του αγώνα όλες οι αθλήτριες και ο προπονητής τους πανηγύρισαν τη νίκη!    

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Καραβέλη): Αλεξίου, Μαλεβάκη, Δριβάκου, Ζαβρά, Κωνσταντινίδου, Χατζοπούλου, Κωστοπούλου, Κλητοράκη Μ., Κλητοράκη Ν., Κονταξιάν, Παλαμάρη, Νικολοπούλου.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μήτση, Μίνκωφ, Πολυμένου, Σταμάτη, Κανιστρά, Κατωμέρη, Λιάρου, Βασιλειάδη, Κέντρου.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ – ΓΣΑΠ: 52-46 

Οκτάλεπτα: 8-7, 8-10, 12-14, 16-6, 8-9 

Την Κυριακή 15/4 ολοκλήρωσε με ήττα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα μας. Η ήττα αυτή οφείλεται στην  απόδοση της ομάδας μας, η οποία επηρεάστηκε από τις κακές  συνθήκες του ανοικτού γηπέδου στις οποίες δεν είναι συνηθισμένη, από τον κακό διαιτητή, ο οποίος «έπαιξε έδρα», ανεχόμενος το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι και την αντικανονική χρήση «ζώνης» από την αντίπαλη ομάδα, καθώς και από το φανατισμένο κλίμα που δημιούργησαν ορισμένοι «φίλαθλοι», χωρίς προφανή λόγο.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ (Σκαρογιάννη): Κόπο, Γιαννακοπούλου, Χότζα, Τσικοντούρη, Αρκουδέα, Σάντα, Τόγκα, Κουτουρά, Λιβιεράτου, Σακελλαρίου, Κουρουπάκη, Σεντούξη.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μήτση, Μίνκωφ, Πολυμένου, Σταμάτη, Κανιστρά, Κατωμέρη, Λιάρου, Βασιλειάδη, Κέντρου, Ζυγογιάννη.