Δεκάλεπτα: 18-17, 19-18, 20-13, 4-10

To «ντέρμπι» των βορειοανατολικών προαστίων, με έπαθλο την καλύτερη κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα,  βρήκε νικήτρια την ομάδα μας, η οποία  βρίσκεται στην τιμητική 4η θέση και αν δεν γίνει καμία έκπληξη θα τερματίσει σε αυτήν. Το α’ ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι, με την ομάδα μας να διατηρεί ένα πολύ μικρό προβάδισμα. Στο γ’ δεκάλεπτο διευρύναμε τη διαφορά και μπήκαμε στο δ’ δεκάλεπτο με ένα «μαξιλάρι» εννέα πόντων. Τα Μελίσσια με αντεπίθεση διαρκείας ροκάνισαν τη διαφορά, αλλά το μυαλωμένο παιχνίδι της ομάδας μας το τελευταίο τρίλεπτο και η πολύ καλή άμυνά μας, δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η ανατροπή. Την μεθεπόμενη Κυριακή στις 01/04, η ομάδα μας θα πάει στην Κω για να κατοχυρώσει με νίκη την 4η θέση στην Α2 του Νότιου Ομίλου. Για άλλη μια Κυριακή φύγαμε ευχαριστημένοι από το Κοντόπευκο και αυτό το οφείλουμε στις προσπάθειες των αθλητριών και των προπονητών μας.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Πεσκατζίου 8, Γρίσπου 5, Βαμβακά 14, Κλείτσα 6, Πολιτοπούλου 18(4), Σαπαλίδου, Πετυχάκη Χρ. 6, Αμίτση, Κούκη 4.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Μάλαμα, Πατρινός): Καραβέλη 7(1), Σατρατζέμη 2, Αθανασίου 8(2) Κοιλιαρίδη 3(1), Σταμούλη, Χιώτη 11, Γιαννακοπουλου 8(1), Κανέλλου 19.