Δεκάλεπτα:11-14, 12-15, 6-8, 9-10

Το Σάββατο 9/12 (ώρα 21.00) στο γήπεδο του Χολαργού, τα κορίτσια μας έδειξαν ότι έχουν κάνει σημαντική πρόοδο, έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ και πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε μία πιο άνετη νίκη, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Χολαργού σε κανένα σημείο του αγώνα.
Το τέλος τού πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα μας στην 8 θέση της κατάταξης, με 4 νίκες και 7 ήττες. Από την βελτίωση που παρατηρείται στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές, διαφαίνεται ότι η συγκομιδή του πρώτου γύρου θα μπορούσε να είναι κάπως καλύτερη. Αν συνεχίσουμε με συνέπεια στις προπονήσεις, προσπάθεια στους αγωνιστικούς χώρους και χωρίς άλλους τραυματισμούς, μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο Β’ γύρο.
Ο επόμενος δύσκολος αγώνας, τη νέα χρονιά, είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 13/1 και ώρα 19.20, με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής)Τούτση, Παραπαγκίδου, Κασκαβέλη Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη