Δεκάλεπτα: 12-17, 16-9, 12-13, 9-15

Στο ίδιο έργο θεατές παρακολουθήσαμε την ομάδα μας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού να ζορίζεται στο κατέβασμα της μπάλας, τις αντίπαλες να κλέβουν και να βάζουν εύκολα καλάθια.
Είδε και απόειδε ο coach Χατήρας, και με το σκόρ στο -13, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου: μέσα η Χατήρα για να αναλάβει το κατέβασμα της μπάλας και να ξεπεράσουμε τον σκόπελο. Σαν να άγγιξε την ομάδα μας το μαγικό ραβδάκι, και άρχισε να παίζει μπάσκετ αξιώσεων. Με δημιουργικό και έξυπνο παιχνίδι κατάπιε την διαφορά και μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου το σκηνικό είχε αλλάξει και κλείσαμε το ημίχρονο ένα καλάθι μπροστά. Η αξία του Ανταίου φάνηκε στο τρίτο δεκάλεπτο όπου κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να μας φρενάρει. Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, κάπου όμως στα μισά φάνηκε ότι η βενζίνη στο ρεζερβουάρ μας είχε τελειώσει, οι δυνάμεις των παιχτριών μας τελείωσαν και παρά ορισμένες ηρωικές προσπάθειες στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα πήγε στα χέρια των αντιπάλων μας. Πετάμε το αποτέλεσμα και κρατάμε την τρομερή προσπάθεια των παικτριών μας στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Πάμε με αυτοπεποίθηση λοιπόν στις 13/11 στο γήπεδο του Μελά να διεκδικήσουμε την δεύτερή μας νίκη!

ΓΣΑΠ (Χατήρας) : Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Κ., Παγίδα, Σινάνογλου Α., Πολυμένου, Κοντογιωργάκη, Κείσογλου, Χατήρα, Δασκαλάκη, Σινιώρη, Αλεξάνδρου, Κασκαβέλη.