Μετά από μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας της ΕΣΚΑ, οι κορασίδες μας κατέκτησαν την δεύτερη θέση. Σαν ομάδα είμαστε τουλάχιστον ισάξιοι με τον πρώτο Παναθηναϊκό, θα μπορούσαμε δε να ισχυριστούμε ότι ο ΠΑΟ βοηθήθηκε καθοριστικά από την δική μας ατυχία να στερηθούμε – ειδικά στον δεύτερο αγώνα – δύο βασικές αθλήτριες για λόγους υγείας. Πολλά συγχαρητήρια τόσο στα κορίτσια, όσο και στον προπονητή για όλη την προσπάθεια και την επιτυχία τους να φτάσουν στο τελικό του πρωταθλήματος Κορασίδων της Α Κατηγορίας της ΕΣΚΑ. Μας έκαναν υπερήφανους.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΓΣΑΠ – ΠΑΟ 45-51
Δεκάλεπτα 14-11, 7-16, 9-15, 15-9

Τον δεύτερο αγώνα του τελικού πρωταθλήματος ΕΣΚΑ έδωσαν οικορασίδες μας εντός έδρας εναντίον του Παναθηναϊκού. Παρά τις απουσίες βασικών αθλητριών που προέκυψαν ξαφνικά την τελευταία εβδομάδα – και οι οποίες υπήρξαν καθοριστικές για το τελικό αποτέλεσμα – η ομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε του Παναθηναϊκού με 14-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βασικές παίκτριες μας φορτώθηκαν με φάουλ και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε διαμορφώνοντας το σκορ για το ημίχρονο σε 21-27 υπέρ του . Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια μας αντέδρασαν αλλά η κούραση δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν την προσπάθεια και το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα του Παναθηναϊκού νικητή με 45-51.
ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Μητροπούλου, Κανιστρά, Μήτση, Παλάσκα, Αλεξάνδρου, Σινάνογλου, Τοτόση, Δερμιτζάκη, Λιάρου, Κοντογιωργάκη