ΑΕΚ Περιστερίου- ΓΣΑΠ: 47-73 (12-19,10-17,19-15,6-22)
Διαιτητές : Αναστασόπουλος ,Αντωνέλλου (αρκετά καλοί, αλλά με παράπονα και από τις δύο ομάδες).
Άνετη επικράτηση, με πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και βαθμολογική άνοδος για το γυναικείο τμήμα μας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής. Τις σημαντικές απουσίες για λόγους υγείας κλήθηκαν να καλύψουν τα υπόλοιπα κορίτσια μας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και αποκαλύπτοντας το βαθύ ρόστερ της ομάδας μας. Στο αγωνιστικό μέρος οι γυναίκες μας μπήκαν από την αρχή μπροστά, κράτησαν χαμηλά το σκορ του αντιπάλου, ενώ ήταν αποτελεσματικές στην επίθεση. Την προσωρινή απώλεια της συγκέντρωσής τους την τρίτη περίοδο εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ για την δική της προσπάθεια
να ξαναμπεί στον αγώνα και να μειώσει στους τέσσερις πόντους. Η απαραίτητη παρέμβαση του προπονητή και η κατακόρυφη άνοδος της απόδοσής μας αποκατάστησε την τάξη, ανοίγοντας και πάλι την διαφορά. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας ήταν σαρωτική σε άμυνα και επίθεση, δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή μας να δώσει αρκετό χρόνο
συμμετοχής και στις κορασίδες μας Κωνσταντίνα και Αθηνά, που πήραν το «βάπτισμα του πυρός». Συγχαρητήρια στον προπονητή και τις αθλήτριές μας. Περιμένουμε ανάλογη απόδοση τόσο την Παρασκευή 4/3/2022 στις 20:15 στον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Σαντορίνη, όσο και την Κυριακή 06/03 στις 17.00 στον επίσης εντός έδρας αγώνα μας με τον Αθηναϊκό.
ΑΕΚ Περιστερίου (Ζαχαρίας, Καργιάννης):Μαλαπάνη, Βασιλάκη 2, Καλαντζή , Κατσιμάρδου 22, Ράπτη , Γαβαλά, Νάου 2, Ζήκα 2,Κυριμάκη , Τζίβα 8, Μωραίτη 2, Κοντογεώργου 9.
ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Πενέλη 5(1), Χατήρα 6, Τσιαδή 12(1),Ακρίβου 5, Ευαγγελάτου 14(3),Αραβανή, Αλεξάνδρου, Σακουλάκη 12(2),Καράμπελα 7(1), Γρίσπου 12.