Δεκαλεπτα:16-14, 17-18, 10-11, 17-18
Διαιτητές: Kηπώσης, Σπυριδάκης
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Για πρώτη φορά στα χρονικά του δελτίου προτάσσουμε την διαιτησία, διότι θεωρούμε ότι με τα λάθη της καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα. Το περίεργο μάλιστα είναι ότι στο α’ ημίχρονο δεν ήσαν ιδιαίτερα κακοί. Στο β’ ημίχρονο όμως και ιδιαίτερα στο γ’ δεκάλεπτο τα λάθη τους ήσαν τραγικά, πράγμα που μας υποχρέωσε ως σύλλογο να υποβάλλουμε ένσταση για κακή εφαρμογή των κανονισμών, την οποία και θα υποστηρίξουμε στην ΕΟΚ. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η ομάδα μας παρουσίασε ένα σύνολο ανταγωνιστικό από την αρχή έως το τέλος, είχε καλύτερες φάσεις από την αντίπαλη ομάδα και άξιζε την νίκη , την οποία και θα κατακτούσε αν δεν είχε βασικό αντίπαλό της την διαιτησία. Δεν κατορθώσαμε να αποφύγουμε επιπόλαια λάθη , όμως συνολικά η ομάδα είχε  διάρκεια και  πάθος, που θέλουμε να το ξαναδούμε την επόμενη Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη.

ΓΣΑΠ (Γκουζίνη) Κάσδαγλη 8, Στούπα 14(4), Σιγιώργη10, Κοντογιάννη10(2), Γρίσπου 6, Ευαγγελάτου, Πετυχάκη 9, Κριμιτζά 2, Κόρμπου, Μπεζαίτη, Κυρκοπούλου.
ΕΦΑΟΖ ( Βερροιόπουλος, Φατούρος):  Κυρίου, Μπαλαμπάνη , Μούκα 7(1), Βαμβακά 7, Μάνου 2, Ζουρνή 13, Κεσσέ 10, Στεφανίδου 2, Κουρούβανη, Κιουρτζίδου, Χονι, Μυλωνάκη 19(2).