Δεκάλεπτα: 12-11,10-12,21-08,10-10

Σημαντική νίκη για τις νεάνιδες μας απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Γέρακα, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και την δεύτερη αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία περίοδο στο πρώτο μέρος, χωρίς καμία από τις δύο να μπορέσει να ξεφύγει, με το ημίχρονο να κλείνει υπέρ του αντιπάλου με την ελάχιστη δυνατή διαφορά. Η τρίτη περίοδος ήταν  αυτή που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα. Τα κορίτσια μας μπήκαν πολύ αποφασισμένες στο παρκέ, όπου υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους εγκλώβισαν αμυντικά τον αντίπαλο, έλεγξαν τα αμυντικά ριμπάουντ, που τους έδωσαν τη δυνατότητα να πετύχουν αρκετούς αιφνιδιασμούς, ενώ παράλληλα ήταν εύστοχες σε σουτ μέσης και μακρινής απόστασης. Στην τελευταία περίοδο παρά την πίεση του αντιπάλου η ομάδα μας έκανε σωστή διαχείριση παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν , με ιδιαίτερους επαίνους στα κορίτσια μας και τον προπονητή μας για την επιτυχία τους.

Πλέον προετοιμαζόμαστε για την δύσκολη συνέχεια της τρίτης αγωνιστικής, όπου θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο Π. Γιαννακόπουλος τις νεάνιδες του Παναθηναϊκού την Δευτέρα 26/10/20 στις 21:45.

ΓΣΑΠ (Χατήρας) : Πενέλη 5(1), Χατήρα 7, Μαντζιώρη 13,Κυρκοπούλου3,Γεραντώνη, Αρβανίτη, Χριστοπούλου 2,Στρατηγού,Κακοσούρη 18(3), Παλάσκα 5,Τριανταφύλλη.