Όπως όρισε η διοργανώτρια αρχή, ο χαρακτήρας του τουρνουά είναι αναπτυξιακός, διεξάγεται κυρίως για τη χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών για να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, απαγορεύεται η αναγραφή του σκορ στον πίνακα του γηπέδου και δεν θα υπάρξει πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Σύλλογός μας, συμφωνώντας με αυτήν την φιλοσοφία, συμμετέχει με δύο ομάδες όπως και στην αντίστοιχη περσινή περίοδο.

ΓΣΑΠ Α-ΓΣΑΠ Β

Την Κυριακή 1/4 αγωνίσθηκαν η ομάδα Α με την ομάδα Β του ΓΣΑΠ για την 3η αγωνιστική του Τουρνουά της ΕΣΚΑ. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Βιτζηλαίου, επίτιμου αντιπροέδρου της ΕΟΚ και πρώτου προέδρου της ΕΣΚΑ, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 85 ετών. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τον πολύ όμορφο αγώνα που έδωσαν με το γνωστό πάθος και τη μαχητικότητά τους, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Δημήτρη Ραρή, Λάουρα Νιτουλέσκου και Σοφία Καράμπελα. Στο τέλος του αγώνα όλες οι αθλήτριες πανηγύρισαν αγκαλιασμένες υπό τα χειροκροτήματα μικρών και μεγάλων στις εξέδρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καθαριστήρια Seco Dry Clean (Αγίας Τριάδος 20) που είναι ο χορηγός και υποστηρικτής των ομάδων μας JUNIOR καλύπτοντας τα έξοδα των αγώνων.

Επόμενος αγώνας της ομάδας Α του ΓΣΑΠ με τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΣ στο κλειστό Δ. Καλτσάς (Εργάνης), το Σάββατο 14/4 στις 10:45 και της ομάδας Β του ΓΣΑΠ  με τον ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Κοντόπευκο, Κυριακή 15/4 στις 13:15) .

ΓΣΑΠ Α (Ραρής): Δασκαλάκη, Πολυμένου, Σάββα, Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Καφετζή, Παγίδα, Οικονομάκου Κ., Κοντογιωργάκη, Νίκου, Λιοντάκη, Γουρδουπάρη.

ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου, Καράμπελα): Μπόμπου, Οικονόμου, Συρίγου, Κεχρή, Τούτση, Παπακωνσταντίνου, Λάγγα, Οικονομάκου,  Μηλιώνη,  Σάντα, Παπαδόπουλου,  Χρήστου,  Αθανασοπούλου.