Δεκάλεπτα: 13-17, 9-13, 14-18, 12-8

 Σπουδαία, εκτός έδρας, νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί της Ηλιούπολης. Από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκαμε μπροστά στο σκόρ, προβάδισμα που το κρατήσαμε μέχρι τη λήξη του. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή, με ώριμο παιχνίδι και εξαιρετική άμυνα που εξουδετέρωσε τα ατού των αντιπάλων. Η διαφορά προς το τέλος του γ’ δεκάλεπτου έφτασε και τους 16 πόντους. Η Ηλιούπολη έκανε την ύστατη προσπάθειά της στο δ’ δεκάλεπτο, όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει το σκορ λιγότερο από τους έξι πόντους. Τα κορίτσια μας παρουσιάστηκαν διαβασμένα, με τις άριστες οδηγίες των προπονητών και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ηλιούπολη να ελπίσει σε ανατροπή. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στους προπονητές! Να σημειώσουμε τέλος ότι αξίζουν συγχαρητήρια και στους διαιτητές, Αντωνιάδη, Σκουλαρίκη, για τον τρόπο που διεύθυναν τον αγώνα, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια διαμαρτυρίας ούτε στη νικήτρια ομάδα, ούτε στην ηττημένη.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 25/02, ώρα 19:30 στο Κοντόπευκο με τον Άρη Πετρούπολης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης): Ευαγγελάτου, Κουταλιανού 2, Θεοδώρου 7(1), Καλοπήτα, Πράπα 8, Πετράκη 8, Στεφάνου 9, Καββαδά 4, Οικονομίδου 6, Ντάνου 4.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Πεσκατζίου 3, Γκάνια 3(1), Γρίσπου 10(2), Βαμβακά 10, Κλείτσα, Πολιτοπούλου 16 (2), Σαπαλίδου,  Πετυχάκη Χρ. 4,   Αμίτση, Κούκη 4, Μπεζαϊτη.