Δεκάλεπτα :  19-15, 06-20, 08-07, 20-15

Mε τη νίκη που πέτυχε στον προτελευταίο αγώνα της η ομάδα μας στην Κω με αντίπαλο τον ΑΝΤΑΓΟΡΑ, κλείδωσε την τιμητική 4η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στο Νότιο Όμιλο. Μετά το αμφίρροπο α΄ δεκάλεπτο, στο β’ ανοίξαμε τη διαφορά στους 10 πόντους, αλλά το β’ ημίχρονο δεν ήταν καθόλου υγιής περίπατος για εμάς. Το ματς, ειδικά στο δ’ δεκάλεπτο έγινε ντέρμπι με μια κερκίδα τόσο φανατισμένη σαν να διεκδικούσε η ομάδα του Ανταγόρα – ήδη υποβιβασμένη – τουλάχιστον το … Κύπελλο Ευρώπης! Οι διαιτητές, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη ευθύνη για τις εξελίξεις – ιδιαίτερα δε ο κ. Ασλανίδης , ο οποίος χρέωσε την ομάδα μας με τρεις τεχνικές ποινές(!) και την υποχρέωσε να παίζει από το 25’ χωρίς την Βαμβακά – τόσες όσες δεν έχει δεχθεί σε όλο το πρωτάθλημα – αναγκάστηκαν να διακόψουν τον αγώνα δύο φορές και για να τελειώσει ομαλά, επενέβη η αστυνομία για να αδειάσει τις κερκίδες από το οπαδικό – όχι όμως και φίλαθλο – κοινό!!!

Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 22/4 στο Κοντόπευκο με την ομάδα του Προφήτη Ηλία και η απόφαση του ΓΣΑΠ είναι να γίνει μια γιορτή για  την αγωνιστική πορεία όλων των τμημάτων μας (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα).

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Kουζούκα 6, Πατμίου 11(2), Βαλούδου 7, Σβήνου 2, Δρεττάκη 8, Κασάπογλου 19(2)

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Πεσκατζίου 14, Γκάνια 2, Γρίσπου 3(1), Βαμβακά 1, Κλείτσα 9(3), Πολιτοπούλου 8, Πετυχάκη Χρ. 14, Κούκη 6, Αμίτση