Δεκάλεπτα: 21-9, 13-13, 21-10, 13-22

Άλλο ένα βήμα προς την σταθεροποίηση στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έκανε η ομάδα μας με την χθεσινή της  νίκη επί του Φοίνικα Πειραιά, μιας μαχητικής ομάδας που αγωνίζεται για την παραμονή της στην Α2. Κάτι που θα «κλείσει» και μαθηματικά , αν την επόμενη Κυριακή επιβληθούμε εκτός έδρας επί του Εύνικου. Ένα αποτέλεσμα που είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας, για να φτάσουμε ικανοποιημένοι από την εφετινή μας πορεία στο τελευταίο, για εμάς,  παιχνίδι στις 29/03 με το Άργος. Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα, η ομάδα μας πιστοποίησε την καλή κατάσταση που βρίσκεται, ενώ ο κόουτς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα και όλες τις αθλήτριες, η δε κορασίδα Θεοδώρα Αρβανίτη είχε χθες το «βάπτισμα του πυρός».

Διαιτητές: Βελέντζας-Αντωνέλλου
ΓΣΑΠ(Τασιόπουλος): Κάσδαγλη, Στούπα 18 (4), Σιγιώργη , Κοντογιάννη 2, Γρίσπου 21(4), Ευαγγελάτου 7 (1), Παπαντώνη 2, Αρβανίτη, Πετυχάκη 14, Κριμιτζά , Κόρμπου 4, Μπεζαϊτη
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αράπης, Καραγάνης): Γιγουρτάκη , Μαγγίνα 10, Ξεπαπαδέα, Δανδουλάκη Α. 9, Βρακά 9(1), Καψοκόλη 7, Παπαποστόλου,  Καρελά 2, Οικονομοπούλου 1, Ξανθοπούλου , Δανδουλάκη Μ 14, Δράκου 2.