Δεκάλεπτα: 12-14, 13-12, 09-22, 14-08

Η «πληγή» του τρίτου δεκαλέπτου μας πόνεσε και εχθές. Ενώ η ομάδα μας έπαιξε καλό μπάσκετ, ενώ η άμυνά μας ήταν γενικά πολύ καλή, μια χαλάρωση τεσσάρων λεπτών στο γ’ δεκάλεπτο ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί μια διαφορά 14 πόντων σε βάρος μας, την οποία δεν μπορέσαμε να καλύψουμε, παρά την αντεπίθεσή μας στο δ’ δεκάλεπτο. Ο Πρωτέας έπαιζε εχθές το τελευταίο του χαρτί στην προσπάθεια του να μην χάσει την επαφή με την κορυφή, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες των προηγούμενων αγωνιστικών, πράγμα που το κατάφερε τελικά. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε ενώπιον πλήθους φιλάθλων, σε μία άψογη μπασκετική ατμόσφαιρα και μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι TELESPORT, χάρις και στην υποστήριξη χορηγών μας όπως η κατασκευαστική εταιρεία ELEMIS –  ο λογότυπος της οποίας τυπώθηκε στην φανέλα μας – η εταιρεία ειδών υγιεινής ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, η εταιρεία ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ – CITROEN, η εταιρεία κλιματισμού ΚΟΚΟΤΑΣ, η εταιρεία κατασκευών αλουμινίου MIKELLI και η εταιρεία ανελκυστήρων JP lifts. Ο σύνδεσμος που μπορείτε να παρακολουθήσετε τον χθεσινό αγώνα είναι:

https://telesport.gr/live-streaming-gs-agias-paraskevis-prwteas-voulas/

Την επόμενη Κυριακή 16/02 στις 17.00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΕΦΑΟΖ στο γήπεδό του.

Διαιτητές: Κούλης Χ.-Βελέντζας(καλοί)
ΓΣ Αγίας Παρασκευής (Τασιόπουλος)Κάσδαγλη 3 (1) Στούπα 15(3), Κοντογιάννη 6(1), Γρίσπου 5, Ευαγγελάτου 6, Παπαντώνη, Χατήρα, Πετυχάκη 2, Κριμιτζά 9, Κόρμπου 2, Μπεζαϊτη.
Πρωτέας Βούλας (Τσεμπέρης, Ρουμάνι ) Αρμένη, Μανουσέλη , Κήτσιου 6, Θεοδώρου 8, Κολλάτου 16(2), Μπουντούρη 5(1), Παντέλη 2, Αναστασοπούλου Μ.14, Καλογερια , Γκουζέλου , Αναστασοπούλου Χρ. 5, Κουζούκα