Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό , την Κυριακή 15 Δεκέμβρη στο γήπεδο του Κοντόπευκου κάναμε την χριστουγεννιάτικη αθλητική γιορτή των Ακαδημιών μας.

Στην γιορτή, μας  έκανε την τιμή να συμμετέχει  ως επίσημη προσκεκλημένη, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του μπάσκετ όλων των εποχών Εβίνα Μάλτση. Μετά τα πρωταθλήματα, κύπελλα ,συμμετοχές στο WΝΒΑ  και 3 φορές MVP Eυρωλίγκας αλλά και τη βράβευση για το ήθος της από τον ΠΣΑΤ, ο «θηλυκός Γκάλης» τιμήθηκε και από την ομάδα του ΓΣ Αγίας Παρασκευής.

Η Εβίνα Μάλτση με την παρουσία της , την ολόθερμη και ανεπιτήδευτη συμμετοχή της απέδειξε πόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι. Κέρδισε τις καρδιές όλων μας, μικρών και μεγάλων και μας έκανε να αισθανθούμε ότι είναι η  Εβίνα μας.

Εβίνα σε ευχαριστούμε !

Την εορτή μας επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο κ Βασίλης Ζορμπάς, Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής  ο  κ. Κ. Γουργούλης, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού κ. Αλκμήνη Ριζοπούλου, η πρόεδρος του ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ κ. Μαρίσα Αραπούδη, ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ κ. Βασίλης Κάκκος  και οι παλαίμαχες αθλήτριές μας Αθηνά Πετρίδη, Βάσω Μπουρογιάννη, Βιβή Γκόγκου, Αθηνά  Εξωμανίδη, Λάουρα Νιτουλέσκου και Κατερίνα Οικονόμου..

Πρωταγωνίστριες ήσαν κορίτσια-αθλήτριες των 3ου, 6ου,  1ου και 4ου Δημοτικών σχολείων,  που μαζί με τις αθλήτριες των ακαδημιών του  Άρη Χολαργού και τις δικές μας μικρές αθλήτριες έπαιξαν αγώνες και ασχολήθηκαν με αθλητικές δραστηριότητες, με την ωραία συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση.

Επίσης βραβεύτηκαν  οι παγκορασίδες μας, ο προπονητής τους Δημήτρης Χατήρας και ο έφορος του τμήματος Βαγγέλης Κακοσούρης   για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος  παγκορασίδων 2019 της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ).

Εξαιρετική η παρουσία των πρωταθλητών Ελλάδος στο break dance , των  Btwins,  που χάρισαν κέφι σε όλα τα κορίτσια μας, αλλά και στους γονείς τους.

Την γιορτή συντόνισε με επιτυχία ο Τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ Τσίκος Νικόλαος.

Τέλος οι αθλήτριες μας, μικρές και μεγάλες, έψαλλαν τα αθλητικά κάλαντα στον δήμαρχο κ. Ζορμπά και στην Εβίνα Μάλτση , ευχήθηκαν καλή αθλητική χρονιά και ζήτησαν με τους στίχους: « Στην Αγία Παρασκευή, στην όμορφή μας πόλη φτιάξτε μας γυμναστήρια να αθληθούμε όλοι». Ο Δήμαρχος σε σύντομη ομιλία του διαβεβαίωσε με τον λόγο της τιμής του ότι το πολύ σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμο το προπονητήριο και χειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους.

ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΒΙΝΑ

ΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΒΙΝΑ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ» ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  Β. ΖΟΡΜΠΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΣΤΗΝ ΕΒΙΝΑ

 

Η ΕΒΙΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

 

Η ΕΒΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΕΣ ΠΕΤΡΙΔΗ,ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΑΟΥΡΑ, ΓΚΟΓΚΟΥ, ΕΞΩΜΑΝΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΕΣΚΑ 2019

Η ΕΒΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ

 

Η ΕΒΙΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΡΓΟΥΛΗ

 

Η ΕΒΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΤΟΥ ΓΣΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 

Η ΕΒΙΝΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Β. ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΣΑΠ Γ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ BREAK DANCE ΜΕ ΤΟΥΣ BTWINS