Σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε και να στηρίξετε την προσπάθεια των κοριτσιών μας.

 

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε αήττητη την παρουσία της στην Β΄ φάση και άξια προκρίθηκε στα τελικά της διοργάνωσης μαζί με τις παγκορασίδες του Παναθηναϊκού, του Γαλατσίου και του Γέρακα. Αξίζουν έπαινοι στα κορίτσια μας για την επιτυχία τους, που ήρθε μέσα από κοπιαστική  και συνεχή προσπάθεια και στον προπονητή μας, που με την δουλειά του ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο τους.

Το final-4 θα διεξαχθεί σε δύο αγωνιστικές ημέρες στο κλειστό Π. Γιαννακόπουλος.

Η ομάδα μας θα χαρεί την συμμετοχή της , θα αποκομίσει πλούσιες και σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες και θα διεκδικήσει αυτό που δικαιούται και της αναλογεί, χωρίς να φοβάται καμμία από τις αντίπαλες ομάδες.

ΟΙ ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο  8/6 και ο μικρός και μεγάλος τελικός την Κυριακή 9/6.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΪΝΑΛ-ΦΟΡ

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/06 ΩΡΑ 19.00 : ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

                               ΩΡΑ 21.00 : ΠΑΟ – ΓΑΛΑΤΣΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/06  ΩΡΑ 19.00 :  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

                              ΩΡΑ 21.00 :  ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε το ΣΚ που μας πέρασε με τους εξής δύο αγώνες:

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 01/06: ΓΣΑΠ-ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: 34-23

Δεκάλεπτα:09-02,11-8,05-06,09-07

Συνέχεια στις νίκες για τις παγκορασίδες μας απέναντι στη πολύ καλή  ομάδα της Κηφισιάς. Το αποτέλεσμα αυτό μας εξασφάλισε ουσιαστικά την παρουσία της ομάδας μας στο final-4 του τουρνουά, γεγονός που πανηγυρίστηκε με ενθουσιασμό από τα κορίτσια μας στο τέλος του αγώνα.

ΓΣΑΠ:(Χατήρας) Μίνκωφ, Λυραντζάκη, Χατήρα, Φυρίγου, Κυρκοπούλου, Μήτση, Καλλεράντε, Χριστοπούλου, Δασκαλούλου, Χουγκάζ,Κακοσούρη, Γεραντώνη, Λάμπρου, Βαρλάμη.

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 02/06: ΓΣΑΠ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:50-28

Δεκάλεπτα:15-07,08-06,11-08,16-07

Με πολύ καλή απόδοση οι παγκορασίδες μας επικράτησαν  του  αξιόμαχου  Αγ. Νικολάου εξασφαλίζοντας και τυπικά την συμμετοχή τους στο final-4 του τουρνουά.

ΓΣΑΠ(Χατήρας) Λυραντζάκη, Λιάρου, Χατήρα, Βαρλάμη, Κυρκοπούλου, Μήτση, Καλλεράντε, Χριστοπούλου, Δασκαλοπούλου, Χουγκάζ, Κακοσούρη , Γεραντώνη, Λάμπρου.