Με νίκη ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για τις νεάνιδές μετά από ένα μήνα απραξίας! Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά, ιδιαίτερα αμυντικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα μας να ανοίξει τη διαφορά υπέρ της μέχρι και τους 17 πόντους! Από τα μέσα όμως του δευτέρου δεκαλέπτου, αμυντικά κυρίως λάθη, μετέτρεψαν το παιχνίδι σε ντέρμπυ, με τον αντίπαλο να υπολείπεται μόνο ένα πόντο στο τέλος της τρίτης περιόδου! Τα κορίτσια μας δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και πήραν τελικά τη νίκη με διαφορά, χωρίς να αφήσουν την άλλη ομάδα να περάσει μπροστά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Παρά το σχετικό κατά διαστήματα άγχος, η ομάδα μας προσέφερε κατά περιόδους ωραίο θέαμα! Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτριά τους για τη νίκη τους!  Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ομάδα των ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ εκτός έδρας  (21:45).

ΓΣΑΠ –ΜΕΛΑΣ :  63 – 53 (13 -6,  17 -17, 13 -19,  20 -11)

ΓΣΑΠ: (Αργυρίου)  Χριστοπούλου, Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 4, Χριστοδούλου, Περβανά, Κανιαδάκη 19(3), Χονδρογιάννη 4, Κούκη 26, Γρύλλια 10, Ζανίκα.

ΜΕΛΑΣ(Σκαμπά, Τσιαντούκα)  Καπένη 8,  Φραγκούλη 4,  Μπένου, Καρανικόλα 19(1),  Μονεμβάσιου 12(3),  Τρυφωνίδη 8, Τουλούπη 2, Κοτρώτσιου.