Δεκάλεπτα: 10-26, 9-15, 11-15, 22-12
Αντιμετωπίσαμε την πρωταθλήτρια ομάδα της Α2, η οποία ξεκίνησε με ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο που έκοψε τα όποια «φτερά» μπορούσε να έχει η δική μας ομάδα, η οποία για τρία δεκάλεπτα το πάλευε μεν, αλλά δεν μπορούσε. Στο δ’ δεκάλεπτο κάπως συνήλθαμε, αλλά και ο ΠΑΟ αντιμετώπισε τον αγώνα πιο χαλαρά. Έτσι η διαφορά που κάποια στιγμή πλησίασε τους 30 πόντους, κατέβηκε στους 16. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο διήμερο το επόμενο ΣΚ, όπου έχουμε να δώσουμε δύο αγώνες, το Σάββατο στο Ρέθυμνο και την Κυριακή στα Χανιά. Στόχος μας είναι η κατάκτηση της 4ης τιμητικής θέσης και γι’ αυτό απαιτούνται τρεις συνεχόμενες νίκες στους αγώνες που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο ΓΣΑΠ τίμησε την οικογένεια Γιαννακόπουλου με πλακέτα που επέδωσε στον γενικό διευθυντή του ΠΑΟ κ. Ντίνο ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Επίσης τιμήθηκε η καλαθοσφαιρίστρια Δήμητρα Καλέτζου από τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ Γιώργο Καράμπελα.

Ευχαριστούμε τον Φώντα Τζανίνη και το μουσικό του συγκρότημα για την ευχάριστη νότα που προσέθεσε στην όλη εκδήλωσή μας. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τους υποψήφιους δημάρχους Αλέξη Μουστόγιαννη («Μια γενιά μπροστά») και Γιάννη Μυλωνάκη («Αλλάζουμε»), τον δημ.σύμβουλο Κώστα Χατζηανδρέου («Αλλάζουμε») καθώς και το πλήθος των φίλων  και των αθλητριών μας που παραβρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα μας. Να σημειωθεί  ότι πολλά από τα κορίτσια των ακαδημιών μας, παρακολούθησαν την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μας απέναντι στο Παναθηναϊκό και μαζί με τα κορίτσια από τα mini σχηματίσανε δυναμική κερκίδα .

ΓΣΑΠ(Αναγνωστόπουλος –Στρατάκος): Κλείτσα 5(1), Γκάνια 11(3), Κοντογιάννη, Γρίσπου 13(1), Τσέρου 10(1), Ακρίβου, Πετυχάκη 4,Αμίτση, Κούκη 4,Ανωγειαννάκη 5.
ΠΑΟ(Καντζιλιέρης): Κάσδαγλή 2, Μούλη 18, Ακρίβου 4, Μούτσα, Καλαμπάκου 18(3), Ευαγγελάτου 4, Αρβανίτη, Σλούκα 9(2), Βασιλάκη, Σιγάλα 4, Εζέτζα 9, Τριανταφύλλου.