ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΣΑΠ 66 – 55
Δεκάλεπτα: 23-24, 36-36, 53-49, 66-55

Θετικό, αλλά με ατυχή κατάληξη το ξεκίνημα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2. Απέναντι στον Αθηναϊκό, την ομάδα που, κατά πολλούς, έχει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και το προβάδισμα για την άνοδο στην Α1, η ομάδα μας όχι μόνο στάθηκε ισάξια, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν συχνά μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι αθλήτριές μας παρουσίασαν ένα πρόσωπο με άγχος, εκνευρισμό, αδικαιολόγητα λάθη, λες και φοβήθηκαν μήπως … νικήσουν! Ο Αθηναϊκός  άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και με ένα σκορ 13-6, πήρε δίκαια την νίκη. Η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο, αλλά για να σταθεί στο επίπεδο της Α2 της χρειάζονται αποτελέσματα. Και αυτά τα πετυχαίνεις μόνο όταν παίζεις σωστά και τα 40’ του αγώνα.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η διαιτησία ήταν εξαιρετική.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Αθηναϊκός τίμησε την προπονήτρια της ομάδας μας  Λία Γκουζίνη για την μεγάλη προσφορά της ως παίκτρια την χρυσή εποχή του Αθηναϊκού(2007-2009). Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Αθηναϊκό ως ομάδα , αλλά και τον  πρόεδρό  του κ. Γιώργο Φλαμπούρη για την φιλόξενη υποδοχή, την οποία υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στον αγώνα του β’ γύρου στο γήπεδό μας.

Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο στην έδρα μας την Κυριακή 20/10 στις 19.30.

Διαιτητές: Ορφανός Εμμ.-Καλογεράκης
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Κλείτσα 5, Καμμένου 13 (3), Ευμορφοπούλου 6, Καλημέρη 6, Χελιώτη 20 (8ας.), Οικονομάκη 16 (19ρ.), Τσιμπίδη.
ΓΣΑΠ (Γκουζίνη): Στούπα 2, Σιγιώργη 11, Κοντογιάννη 5 (1), Γρίσπου 18 (2), Ευαγγελάτου 3 (1), Πετυχάκη 2, Κριμιτζά, Κόρμπου 6, Γκάνια 8 (2).

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΛΙΑ ΓΚΟΥΖΙΝΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΣΑΠ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ