ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ…

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ανανέωσε για πέμπτη κατά σειρά χρονιά, την συνεργασία του με τον προπονητή Πέτρο Αναγνωστόπουλο και τον βοηθό του Γιάννη Στρατάκο, αναγνωρίζοντας την βασική συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας.Επίσης ανανέωσαν την συνεργασία με τον ΓΣΑΠ και για την επόμενη περίοδο οι αθλήτριες  Χριστίνα Πετυχάκη, Λήδα Πολιτοπούλου, Σοφία Κλείτσα και Νικόλ Γκάνια.

Νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας μας η ικανή φόργουορντ Ευαγγελία Βαμβακά (1992) που ξεκίνησε την μπασκετική της παιδεία στην ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, όπου έφτασε να παίξει και στην Α1, υπό την καθοδήγηση της Ελένης Καπογιάννη. Μετά την διάλυση της ομάδας των Βριλησσίων, η Βαμβακά πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο.ΖΩΓΡΑΦΟΥ και έχει παίξει με υποσχετική στην ομάδα των Καλυβίων και στον Κρόνο Γέρακα.

Οι παίκτριες Χριστίνα Κοντογιάννη και Δανάη Καμμένου, που την προηγούμενη περίοδο είχαν μια επιτυχημένη πορεία με την ομάδα μας, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν στον ΓΣΑΠ και να αναζητήσουν σε άλλη ομάδα την εκπλήρωση των οικονομικών και αγωνιστικών τους φιλοδοξιών. Ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους.