ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΓΣΑΠ

Tο Σάββατο 9 / 6 διεξήχθη ο εκτός έδρας αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. Οι  μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας, με την καθοδήγηση της Σοφίας Καράμπελα, επέδειξαν την γνωστή τους μαχητικότητα, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο μπάσκετ. Όμως η διαφορά ηλικίας με την αντίπαλη ομάδα, σε συνδυασμό και με τον κακό τάπητα του γηπέδου, είχαν σαν αποτέλεσμα την μεγάλη αστοχία από την πλευρά μας, παρά τις ωραίες και σωστές προσπάθειες που πήραν.

ΓΣΑΠ  (Καράμπελα) : Τσαλούρη, Κεχρή, Σάντα,  Λάγγα, Αθανασοπούλου, Οικονόμου, Συρίγου, Τούτση,  Μπόμπου, Βερτοπούλου, Οικονομάκου, Δρακοπούλου

ΓΣΑΠ  – ΑΜΥΝΤΑΣ

Tην Κυριακή 10/6 διεξήχθη η 13η και τελευταία αγωνιστική του Τουρνουά της ΕΣΚΑ με αντίπαλο της ομάδας μας τον ΑΜΥΝΤΑ στο γήπεδό μας. Η ομάδα μας κατά διαστήματα απέδωσε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Τουρνουά, πετυχαίνοντας και τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλον αγώνα μας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την μαχητικότητα, το πάθος, και το ήθος που επέδειξαν καθ΄ όλη την διάρκεια του 2ου Τουρνουά.

Ευχαριστούμε κορίτσια.

 

ΓΣΑΠ  (Νιτουλέσκου, Καράμπελα) : Τελάκη, Συρίγου, Αθανασοπούλου, Οικονόμου,  Κεχρή, Μπόμπου, Βερτοπούλου, Παπαδοπούλου, Παπακωνσταντίνου, Παραπαγκίδου, Γρηγοριάδη, Οικονομάκου, Γουρδουπάρη.