Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον ΦΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ των καθαριστηρίων Seco Dry Clean (Αγίας Τριάδος 20) που καλύπτει όλα τα έξοδα των εντός έδρας αγώνων του  Τουρνουά

Όταν έχεις κερδίσει στον πρώτο γύρο στην έδρα σου και παίζεις στο τοπικό ντέρμπι εκτός έδρας ξέρεις ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Όταν βλέπεις την αντίπαλη ομάδα να κατεβάζει στην σύνθεσή της ότι καλύτερο έχει, χρησιμοποιώντας και αθλήτριες που πήραν μέρος στο Τουρνουά ΜΙΝΙ, τότε τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Όταν ξεκινάς χωρίς όλες τις παίκτριες που θα ήθελες για αυτόν τον αγώνα και στο ζέσταμα έχεις νέες απώλειες τότε αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως  χάσεις με διαφορά. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν σ’ εμάς. Εμείς είμαστε η  “Αγία” και αυτό  το γνωρίζουμε καλά. Είναι πλέον στο DNA των φανταστικών junior μας. Μπορεί στο 1ο οκτάλεπτο να μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά στον αγώνα, οι “Αμαζόνες της Αγίας” άρχισαν να το πιστεύουν και αυτή τη φορά. Σιγά-σιγά η διαφορά μειωνόταν, ισοφαρίσαμε, περάσαμε και μπροστά στο σκορ και η νίκη άρχισε να φαίνεται πως ήταν εφικτή. Όμως, στο 5ο οκτάλεπτο, η κούραση των κοριτσιών μας, η αστοχία μας σε εύκολα καλάθια σε συνδυασμό με κάποια απίθανα δίποντα από την αντίπαλη ομάδα (αν σε θέλει η μπάλα….) μας έφεραν το κίτρινο φύλλο .

Τα λόγια  από την κόουτς Λάουρα στο τέλος του αγώνα ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τις αθλήτριές μας. Συγχαρητήρια κορίτσια. Πραγματικά μπράβο σας.

Μοναδικό μελανό σημείο του ντέρμπι ο ελαφρύς τραυματισμός της αθλήτριας μας Συρίγου Νεφέλης κατά το  ζέσταμα, η οποία όμως μπήκε μέσα στον αγώνα για να βοηθήσει, όσο μπορούσε τις συμπαίχτριές της.  Επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα του Πικερμίου στην έδρα τους στις 2 Ιουνίου.

ΓΣΑΠ   (Λάουρα Νιτουλέσκου , Σοφία Καράμπελα): Συρίγου, Τούτση, Αθανασοπούλου, Νίκου,Βερτοπούλου,Τσαλούρη,Κεχρή,Οικονόμου,Οικονομάκου,Κεϊσογλου,Λιοντάκη,Τσελε-

μέγκου.