Πρώτη αγωνιστική της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών και η ομάδα μας με νέο αίμα στο ρόστερ της ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το δεξί. Οι αθλήτριες μας επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή του παιχνιδιού, κρατώντας μια διαφορά ασφαλείας από τον αξιόμαχο αντίπαλο στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα. Το τέταρτο δεκάλεπτο όμως, στο οποίο η ομάδα μας ξεκίνησε με 16 πόντους διαφορά, έγιναν συνεχόμενα λάθη και μείωσαν τη διαφορά έως τους 6 πόντους, αλλά τα κορίτσια μας έδειξαν χαρακτήρα και τελείωσαν το παιχνίδι χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Στον αγώνα πήραν όλες οι αθλήτριές μας χρόνο συμμετοχής , ενώ απουσίασαν η Γκάνια (τραυματισμός)και η Ευαγγελάτου(ασθένεια).
Για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Κοντόπευκο τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ .
Καλούμε όλους τους φίλους μας να υποστηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθειά της.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αράπης, Καραγάνης): Γιγουρτάκη, Ξεπαπαδέα, Δανδουλάκη Αλ., Βράκα 12(1), Καψοκολη 2, Κουταλιανου 1, Οικονομοπούλου 5(1),Μαγγίνα 14, Δανδουλακη Μαρ. 10.
ΓΣΑΠ (Γκουζίνη): Κάσδαγλή 2, Στούπα 13(1), Σιγιώργη 5, Κοντογιάννη 4(1), Γρίσπου 17, Παπαντώνη, Πετυχάκη 8, Κριμιτζά 2, Κόρμπου, Μπεζαϊτη.