Δεκάλεπτα: 14-15, 17-10, 07-16, 11-08 (κ.α.)(02-07, παρ.)

Είναι κρίμα να μην μπορούμε να μετουσιώσουμε το πάθος μας και το – κατά διαστήματα – ωραίο μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα μας σε νίκη και σε βαθμολογική ανάσα. Ιδιαίτερα στο β’ δεκάλεπτο, δεν είναι μόνο ότι βάλαμε περισσότερους πόντους από τον Αθηναϊκό, είναι το ότι καμαρώσαμε τα κορίτσια μας για το γεμάτο ουσία και θέαμα παιχνίδι τους. Όμως στο γ’ δεκάλεπτο ξεκινήσαμε με ένα 0-6 σε βάρος μας και το παιχνίδι έγινε θρίλερ. Σ’ αυτές τις συνθήκες αυξήθηκε η πίεση και έγιναν λάθη, αλλά παρόλα αυτά στο δ’ δεκάλεπτο οι αθλήτριές μας με πείσμα και θέληση, επανήλθαν, φτάσαμε στο ισόπαλο αποτέλεσμα (49-49) περίπου στο 37’, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον νικητήριο πόντο. Να σημειώσουμε πάντως ότι , πέρα από τα δικά μας λάθη , έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και τα διαιτητικά λάθη, αφού οι διαιτητές, και κυρίως η κ. Γαρίνη, έδειξαν ιδιαίτερη αυστηρότητα σε βάρος μας (σφυρίχτηκαν 25 φάουλ σε βάρος μας και μόλις 14 σε βάρος του Αθηναϊκού σε όλη την διάρκεια του 45λεπτου!), την ίδια δε στιγμή υπερβολική ανοχή στις συνεχείς φωνασκίες παικτριών και πάγκου της αντίπαλης ομάδας.

Διαιτητές: Γαρίνη-Παπαγεωργίου(με πολλά λάθη).
ΓΣΑΠ(Τασιόπουλος) Κάσδαγλη , Στούπα 7 (1), Σιγιώργη 2, Κοντογιάννη 3(1), Γρίσπου 9 (1), Ευαγγελάτου 2, Παπαντώνη, Κριμιτζά 8, Κόρμπου 20, Μπεζαϊτη, Σάμιτα.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παναγόπουλος): Κλείτσα, Καμμένου 3 (1), Ευμορφοπούλου 21 (1), Κουτσιρίμπα, Τριανταφύλλου 1, Καλημέρη 8, Χελιώτη 14, Οικονομάκη 8, Τσιμπιδη.