Δυστυχώς η κακοτυχία για την ομάδα  μας συνεχίστηκε. Ύστερα από τους συνεχόμενους τραυματισμούς των Κοτσιάφτη και Γιουκάκη προστέθηκε και αυτός της Λιμνιάτη την παραμονή του αγώνα με την Άμιλλα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν, αφ’ ενός οι Γιουκάκη και Κοτσιάφτη να αγωνιστούν με πρόβλημα, η Λιμνιάτη να μείνει εκτός αγώνα και οι υπόλοιπες αθλήτριες, ίσως λόγω κακής ψυχολογίας, να μην καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Άλλωστε και η εξέλιξη του σκορ δείχνει ότι οι αθλήτριες μας δεν πίστεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι. Τώρα χρειάζεται άμεση ανασύνταξη γιατί την προσεχή Κυριακή υπάρχει ένα εξ’ ίσου κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι με την ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ εντός έδρας.

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡ. – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 58-38
Δεκάλεπτα: 14-9, 29-16, 44-29, 58-38
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου-Ντίσιος
ΑΜΙΛΛΑ: (Τσουκαλάς) Γκριτζά, Μαρκοπούλου, Α. Τσουκαλά 7, Χρονοπούλου, Αλατσά 2, Μπενέκη 4, Καλομιτσίνη 11 (1), Τζανή, Χ. Τσουκαλά 17 (1), Μάλαμα 17, Κοσκινά.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Κάββουρας) Παπαδούρη, Τσιχριτζή 8(2), Μαγιντόμπε, Ηλιάκη 1, Κοτσιάφτη 2, Νιτουλέσκου 7, Γιουκάκη 11 (1), Μουσάδη, Μερισιώτη 9.