Α. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/10, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΑΠ, παρουσία του Δημάρχου Γ. Σταθόπουλου, του Δημ. Συμβούλου κ. Κ. Τσιαμπά ως εκπροσώπου της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή-η πόλη μας» και του κ. Α. Σερκεδάκη, μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, ο οποίος το τελευταίο 20ήμαρο έχει δραστηριοποιηθεί με πολύ θετικά αποτελέσματα , όσον αφορά την λειτουργία των γυμναστηρίων. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. τιμήθηκε η ομάδα γυναικών, οι προπονητές Π. Αναγνωστόπουλος και Γ. Στρατάκος και ο έφορος Αχ. Λαχανάς για την άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Επίσης απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου μέλους του ΓΣΑΠ στους συμπολίτες μας Βασίλη Νικητάκη, Θανάση Δημακόπουλο και Μιχάλη Γαβρά για τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στον Σύλλογο αλλά και στον αθλητισμό της πόλης γενικότερα.

Η Γ.Σ. ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με το σοβαρό θέμα των σχέσεών μας με την Δημοτική Αρχή και εξέδωσε ομόφωνα το κατωτέρω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Γ.Σ.Α.Π.

1.Η Γ.Σ. του ΓΣΑΠ χαιρετίζει την δέσμευση του Δημάρχου κ.Γιάννη Σταθόπουλου ότι θα προχωρήσει σύντομα στην ανέγερση νέου κλειστού προπονητηρίου, το οποίο θα καλύψει βασικές και χρόνιες ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας. Η μέχρι σήμερα πολιτική του Δημάρχου αποδεικνύει ότι είναι φίλος του ερασιτεχνικού αθλητισμού και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

2.Καλούμε τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ να συνεργαστούν με τα αθλητικά σωματεία της πόλης για την χάραξη και υλοποίηση αθλητικής πολιτικής που, ιδιαίτερα στις μέρες μας, έχει ανάγκη η νεολαία μας. Στο πλαίσιο αυτό τους καλούμε να αποσύρουν την 135/2015 απόφασή  τους με την οποία παραχωρούν τα γυμναστήρια στα αθλητικά σωματεία έναντι «ενοικίου» 200ευρώ και τέλους διαφήμισης επίσης 200ευρώ κατ’ έτος και μάλιστα με την απειλή έξωσης των Συλλόγων αν δεν καταβάλλουν το τίμημα αυτό. Θεωρούμε την απόφαση αυτή αντίθετη με τις αρχές ανάπτυξης του αθλητικού ιδεώδους που πρέπει να διέπει μια φιλοπρόοδη και σε κοινωνικές αντιλήψεις εδραζόμενη αθλητική πολιτική και καλούμε τον Πρόεδρο και το ΔΣ  του ΠΑΟΔΑΠ να παραχωρήσουν τα γήπεδα και τα γυμναστήρια ΔΩΡΕΑΝ για την άθληση της νεολαίας μας.

3.Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της συνεργασίας μας με τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων, ανταποκρινόμαστε θετικά στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου για οικονομική ενίσχυση 200ευρώ για την προμήθεια εξοπλισμού του ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης.

Β. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ-ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν εκλέχτηκαν ως  τακτικά μέλη οι: Λ. Κατσίχτη, Ν. Κούκης, Γ. Καράμπελας, Β.Κακοσούρης, Φ.Σινάνογλου, Μ.Μαμαλίγκα, Ν.Γκάνιας και ως αναπληρωματικά μέλη οι: Σ.Τουρλίδας, Β.Τριανταφύλλου και Ν.Κατωμέρης. Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Κ.Αθανασούλης, Λ.Ζανίκας και Στ.Σταύρου.Στη συνέχεια το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε το προεδρείο ως εξής: Γ.Καράμπελας-Πρόεδρος, Κ.Κατσίχτη-Αντιπρόεδρος, Μ.Μαμαλίγκα-Γραμματέας και Ν.Κούκης-Ταμίας.