Δεκάλεπτα:21-14, 19-12, 23-07, 09-13

Δίκαιος αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλου για τις γυναίκες, μετά την κακή  εμφάνιση στο γήπεδο του Κρόνου την Κυριακή. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν την αντίπαλη ομάδα. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο, ο Κρόνος πήρε σαφές προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διευρυνόταν συνεχώς. Κύρια αιτία, η πρωτοφανής αστοχία στα σουτ, τόσο στα τρίποντα όπου πετύχαμε ένα στις 20 προσπάθειες(!). όσο και στα δίποντα,  όλοι δε οι πόντοι μας επιτεύχθηκαν με διείσδυση  και βολές. Ένας αγώνας που πρέπει να ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 27 Οκτωβρίου στο Κοντόπευκο με τα Μελίσσια.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Νανάκος, Νικολαΐδου) Μποσγανά 5, Βλάνη 4, Κάτσιου 6, Ρούτση, Βιντζηλαίου 24, Τσιχλάκη 4, Γκέρκι 12(2), Τσιμπίλη, Γασπαράτου 2, Ζουρτσάνου, Αναστασοπούλου 14.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Γκαγκανάτσου, Κλείτσα 5(1), Κοντογιάννη, Γρίσπου 11, Τσέρου 13, Παπαντώνη, Ακρίβου, Πετυχάκη 3, Αμίτση, Κούκη 6, Ανωγειανάκη 8.